Zingend Getuigen

Zingend getuigen.
De opdracht als christen is om een getuige te zijn van onze Schepper. Een manier om mensen aan te raken of in aanraking te brengen met het Woord van onze God is om te zingen over Hem. Het is mooi als je merkt na een concert dat er mensen geraakt zijn door een mooie melodie, of dat er een tekst was die ze erg aansprak. Fijn om op deze wijze iets voor een ander te kunnen betekenen.
Maar ook zelf word je soms aangesproken door een tekst of een melodie of beiden. Voor je eigen geloofsopbouw is het ook mooi om wekelijks liederen te zingen: weer even Gods nabijheid te ervaren. En ook is het heerlijk om God te kunnen loven en prijzen. Wanneer ben je nu zomaar uit je zelf lofliederen voor God aan het zingen of God aan het prijzen? Dat komt er vaak niet van.
Wat ook fijn is om elkaar als leden wekelijks te zien en te spreken. Dit geeft een warme onderlinge band, je raakt betrokken op elkaar, je leeft met elkaar mee. En dat is in deze drukke maatschappij heerlijk om te ervaren.
Als dit u/jou aanspreekt: kom eens vrijblijvend een keer kijken/ meezingen. Dan merk je vanzelf of het iets voor je is. We geven nieuwe mensen altijd een aantal weken de kans om gratis mee te repeteren en te ervaren of dit is wat bij je past.
Er wordt een keer per week gerepeteerd op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in een gezellig gebouwtje in Huinen, dat is een buitengebied van de gemeente Putten. Onze leden komen vanuit omliggende plaatsen hiernaar toe om te oefenen. Het gebouw ligt midden tussen de weilanden in een hele rustige omgeving. Er is een prima akoestiek, wat het repeteren natuurlijk ten goede komt.
Kortom: van harte welkom!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *